Witte Shutters

Witte Shutters

Witte shutters zijn uiterst functionele, stijlvolle en tijdloze raambekleding. Shutters zijn ook de ideale zonwering voor binnenshuis om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. Je kunt de panelen bijvoorbeeld ook helemaal openen. Zo kun je het zonlicht in één beweging regelen.

Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Afhankelijk van de architectuur en stijl van je huis kunnen shutters er zowel modern als klassiek uitzien. De meest voorkomende soorten shutters zijn louvreluiken en scharnierende shutters – louvreluiken bestaan uit verticale lamellen die je kunt openen of sluiten door ze naar achteren of naar voren te kantelen; scharnierende shutters hebben panelen die je kunt openen of sluiten door ze respectievelijk omhoog of omlaag te klappen.

Witte Shutters raamdecoratie
Shutters van dichtbij

Witte shutters op maat

Ben je op zoek naar shutters op maat? Bij De Luxe Gordijnen maken we alles volledig op maat. Zo ben je verzekerd van perfecte raamdecoratie voor je woonkamer, slaapkamer en andere kamers. Omdat we de shutters op maat maken, passen ze op elk raam, ongeacht de vorm of grootte.

Bovendien bestaan de shutters uit verstelbare lamellen voor optimale lichtregeling. Zo kun je zelf bepalen hoeveel licht er door de shutters naar binnen komt. Kantel de lamellen en houd de zonnestralen buiten. Vooral handig om de temperatuur in huis te regelen. Zo kun je het binnen lekker warm houden in de winter en koel in de zomer. Daarnaast kun je gemakkelijk zorgen voor privacy, het licht buiten houden of binnen laten als je daar behoefte aan hebt.

Wij bieden alleen producten van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs met een geweldige klantenservice!

Waarom witte shutters op maat?

In een modern interieur worden de traditionele jaloezieën vaak vervangen door shutters. Shutters zorgen voor afwisseling in de wereld van raamdecoratie.

Naast het feit dat shutters kunnen worden aangepast aan de gewenste lichtintensiteit en privacy, hebben ze ook een natuurlijke uitstraling die perfect past in een interieur met hout of andere natuurlijke materialen.

Over het algemeen is het voor iedereen prettig als je de hoeveelheid licht die je wilt kunt regelen en voor voldoende privacy kunt zorgen. Zo kun je je eigen gang gaan en ontspannen wanneer je maar wilt. Goede raamdecoratie is een must.

Verschil witte shutters en houten jaloezieën

Houten jaloezieën en shutters zijn allebei uitstekende manieren om je ramen te versieren. Ze bieden privacy, schaduw en isolatie voor je huis. Ze voegen ook esthetische waarde toe aan je huis. Dus wat is het verschil?

Het grootste verschil tussen deze twee raambekledingen is dat jaloezieën meestal van hout of kunststof worden gemaakt, terwijl shutters van hout worden gemaakt. Jaloezieën zijn er in veel verschillende stijlen, waaronder jaloezieën en vouwgordijnen. Shutters zijn er ook in veel verschillende stijlen, waaronder louvre shutters en plantation shutters.

Shutters bedekken meestal meer dan alleen de ruiten; ze bedekken ook het hele raamkozijn. Jaloezieën kunnen ook worden gebruikt voor openslaande deuren of terrasdeuren als ze speciaal voor die doeleinden zijn gemaakt. Jaloezieën zijn echter niet zo aantrekkelijk voor grotere deuren en ramen omdat ze niet zoveel ruimte bedekken als shutters.