De NR.1 in Gordijnen

Waveplooi gordijnen

Waveplooi gordijnen? Wanneer u op zoek bent naar unieke gordijnen die op maat worden gemaakt, dan bent u bij De Luxe Gordijnen aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar aan ervaring zijn wij de pioneer in gordijnen. Waveplooi gordijnen zijn dan ook zeker de trend van nu. Deze gordijnen kennen vele voordelen, zoals meer privacy, minder lawaai van buiten, minder warmte doorlatend en natuurlijk niet te vergeten, een prachtig design!

Bent u nog op zoek naar waveplooi gordijnen of verduisterende gordijnen? Bezoek dan onze gordijnenwinkel in Rotterdam en laat u voorzien van professioneel advies door onze medewerkers. 

waveplooi gordijnen
Gordijnen Rotterdam

Waveplooi gordijnen zijn de trend van nu

Bij De Luxe Gordijnen zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten gordijnen. Wij zijn als geen ander, altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van gordijnen. Een trend die nu speelt binnen de gordijnenbranche, is dan ook de toename in verkoop van waveplooi gordijnen. Zelf merken wij dan ook dat steeds meer klanten kiezen voor deze gordijnen. Dit komt dan ook mede door het prachtige design van de de waveplooi gordijnen. Deze gordijnen hebben een golvend design wat een warme sfeer brengt in uw woning.

Kwalitatieve service

Transparante service

image00009 scaled
Deluxegordijnen Gordijn
unnamed 2 scaled

Waveplooi vitrage/inbetween

De Luxe Gordijnen is niet voor niets zomaar de nummer #1 in gordijnen. Wij hebben een ruim assortiment gordijnen op voorraad. Naast waveplooi gordijnen die gemaakt zijn van een dikkere stof, hebben wij ook gordijnen die geschikt zijn als inbetween gordijnen. Deze gordijnen zijn lichtdoorlatend, dit komt door de stofdikte. Deze gordijnen zitten qua stofdikte tussen de gewone gordijnen en vitrages. Ook deze bij waveplooi gordijnen staan de plooien ten alle tijden strak en golft het niet naar beneden.

De pioneer in Waveplooi gordijnen

De Luxe Gordijnen bestaat al 20 jaar en is met name gespecialiseerd in waveplooi gordijnen. Wanneer men denkt aan deze gordijnen, wordt er gedacht aan gordijnen van een dikke stof. Bent u helemaal weg van het golvende design, maar bent u niet zo fan van een dikke stof? Geen probleem, bij ons heeft u niet alleen de keuze uit kleur, maar zo heeft u ook de keuze om te kiezen uit verschillende soort stoffen.

Basswood jaloezieën
Basswood wordt ook wel lindehout genoemd. Als u houdt van een zachte uitstraling, dan is dit soort type hout ideaal voor uw woning. Onze Basswood jaloezieën zijn egaal van kleur en glad afgewerkt.

In 5 stappen waveplooi gordijnen

 • Opmeten
  Meet thuis uw afmetingen globaal op. Dit hoeft niet tot in de centimeter nauwkeurig te zijn.

 • Inspiratie opdoen
  Bent u er nog niet helemaal over uit wat voor soort gordijnen u wilt? Doe dan gerust wat inspiratie op. Zo kunt u onze social media kanalen bekijken waar wij u projecten ziet staan die wij hebben gerealiseerd. Of kom gerust langs in onze gordijnenwinkel om inspiratie op te doen.

 • Contact opnemen
  Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u de globale afmetingen naar ons opsturen. Dit kan via Whatsapp of via de mail. Binnen 24 uur zult u van een offerte op maat ontvangen. Wilt u direct antwoord? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Rotterdam.
 • Opmeten en adviseren
  Wanneer wij overeenkomen met elkaar, kan er een afspraak worden ingepland voor het definitief opmeten en u te voorzien van passend advies. Een van onze medewerkers zal ervoor zorgen dat de afmetingen nauwkeurig worden opgemeten, en voorzien u van alle mogelijkheden.

Contact 

Heeft u vragen over onze waveplooi gordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op
010-314 41 94 of stuur ons een email naar info@deluxegordijnen.nl. Wij helpen u graag verder. Ook kunt ervoor kiezen om onze gordijnenwinkel in Rotterdam te bezoeken. Adres: Schiedamseweg 79A, Rotterdam. Volg ons ook op Facebook en Instagram

Bekijk onze gordijnen

image00006 1 scaled
image00005 1 scaled
image00004 1 scaled
image00003 1 scaled
Chat openen