Wave gordijnen op maat

Wave gordijnen op maat

Bent u op zoek naar een stijlvolle en trendy oplossing om uw huis te decoreren?

Dan hebben wij de perfecte oplossing: namelijk waveplooi gordijnen op maat.

Dit is een modern alternatief voor klassieke gordijnen en geeft uw interieur bovendien een trendy uitstraling. Onze Wave gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat u gemakkelijk de juiste match voor uw interieur kunt vinden. De stof is gemaakt van 100% katoen en heeft een dikte van 180g/m². Dit zorgt ervoor dat ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Ze zijn gemakkelijk te installeren omdat ze aan beide zijden gordijnhaken hebben.

Wat is een wave plooi gordijn

De golfplooi is een gordijn met een soort plooi die perfect in vorm blijft dankzij speciale runners. Het golfgordijn hangt in een gelijkmatige vorm onder de rails, zodat u er zeker van kunt zijn dat het nooit zal doorzakken of kreuken.

De plooi heeft de vorm van een golf, vandaar de naam. Kiest u voor de golfplooigordijnen, dan geeft u het gordijn (en de kamer) automatisch een rustige en moderne uitstraling.

close up stof foto wave gordijnen op maat gemaakt de luxe gordijnen

Gordijnen met wave plooi kopen

De Wave Plooi een geweldige optie als u op zoek bent naar een meer formele, luxe uitstraling van uw gordijnen.

Deze plooistijl voegt diepte en textuur toe aan uw gordijn. Het is geweldig voor kamers waar de gordijnen van veraf gezien moeten worden, zoals de woonkamer of de eetkamer.

Het is ook perfect voor klanten die op zoek zijn naar iets met meer detail dan een gewone boxplooi.

donkere wave gordijn luxe uitstraling kamer de luxe gordijnen

Gordijnen met wave plooi kleuren

Wanneer u bij ons gordijnen op maat bestelt, krijgt u de kans om uw eigen gordijnen te maken zoals u dat wilt.

Als u overweegt een golfgordijn voor uw slaapkamer te plaatsen, kunnen wij ons voorstellen dat u graag een voering kiest die bij uw interieurontwerp past en extra verduisterende gordijnen krijgt, zodat u lekker kunt slapen. Onze gordijnvoeringen zijn verkrijgbaar in een semi-transparante of verduisterende stof.

Wist je dat gordijnen ook een isolerende werking hebben? Lees hier meer over in de blog: Met deze geluidswerende gordijnen vermindert u het omgevingsgeluid.

Gordijnen met wave plooi kleuren

Fluwelen gordijnen zijn een grote trend die blijft. Ze zijn warm en uitnodigend, maar ook modern en verfijnd – ze kunnen elke kamer een vleugje elegantie geven.

Wij hebben fluwelen of velours overgordijnen in trendy zacht oudroze kleuren of juist in smaragdgroen of in stijlvol donkerblauw.