De nr.1 in Gordijnen

Verduisterende gordijnen kopen

image00009 scaled
Deluxegordijnen Gordijn
unnamed 2 scaled

Verduisterende gordijnen op maat

Al 20 jaar lang zetten wij ons in om de droomgordijnen voor onze klanten te realiseren. Ieder gordijn kunt u bij ons dan ook geheel zelf samenstellen op basis van uw smaak. De verduisterende gordijnen vallen hier dus ook onder. Met op maat gemaakte gordijnen bent u er altijd zeker van dat deze goed aansluiten op de formaten van uw kamers. Kiest u voor de kant en klare verduisterende gordijnen, dan zullen deze gordijnen in de meeste gevallen niet kloppen met het formaat van uw kamer en vaak laten deze gordijnen licht door, aangezien deze van lage kwaliteit zijn.

Wilt u binnenkort verduisterende gordijnen aanschaffen? Dan kunt u wat inspiratie opdoen via onze social media kanalen. De Luxe Gordijnen is actief op Facebook en Instagram waar wij projecten plaatsen die wij onlangs hebben verricht. 

Verduisterende gordijnen kopen? Wanneer u er zeker van wilt zijn dat er geen licht binnenkomt in uw kamer, zijn de verduisterende gordijnen de beste keuze voor u. 

Deze verduisterende gordijnen zijn ideaal om te plaatsen in de slaapkamer. Wanneer u moeite heeft om snel in slaap te vallen, moet u allereerst nagaan of de kamer donker genoeg is. Wanneer dit niet het geval is raden wij u dan ook zeker aan om verduisterende gordijnen te kopen.

 

Verduisterende gordijnen

Combineren met raamdecoratie – Verduisterende gordijnen kopen

De meeste klanten die kiezen voor de verduisterende gordijnen, laten deze gordijnen plaatsen in hun slaapkamer voor een fijne nachtrust en niet ‘s ochtends vroeg wakker te worden door de zon die opkomt en naar binnen schijnt in uw slaapkamer. De verduisterende gordijnen doet u meestal dicht in de avond en u opent ze in de ochtend. Overdag heeft u de gordijnen meestal open en kan iedereen naar binnen kijken. 

Daarom kunt u het beste de verduisterende gordijnen combineren met raamdecoratie. Wij hebben een ruim aanbod gordijnen. Zo kunt u ervoor kiezen om deze gordijnen te combineren met plissé gordijnen. Deze gordijnen laten meer licht door, maar niemand kan naar binnen kijken. Ook kunt u deze gordijnen goed combineren met bijvoorbeeld duette gordijnen.

Kwalitatieve service

Transparante service

Contact

Heeft u vragen over verduisterende gordijnen kopen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op
010-314 41 94 of stuur ons een email naar
info@deluxegordijnen.nl. Wij helpen u graag verder. Ook kunt ervoor kiezen om onze gordijnenwinkel in Rotterdam te bezoeken. Adres: Schiedamseweg 79A, Rotterdam.

Bekijk onze gordijnen

image00006 1 scaled
image00005 1 scaled
image00004 1 scaled
image00003 1 scaled
Chat openen