De NR.1 in Gordijnen

Velours gordijnen op maat

Velours gordijnen op maat bestellen? Wanneer u meer sfeer in uw woning wilt brengen, zijn velours gordijnen op maat een goede keuze. Deze gordijnen geven een warme en luxe uitstraling aan uw interieur. Het fijne van velours gordijnen op maat is dat deze gordijnen overal goed bij passen. Velours gordijnen bij De Luxe Gordijnen, worden volledig op maat gemaakt. Wij ontwerpen deze gordijnen volledig naar uw smaak.

Velours gordijnen op maat
Gordijnen Rotterdam

Fluweel of toch niet? – Velours gordijnen op maat

Vaak krijgen wij de vraag of velours gordijnen van fluweel zijn. Velours betekent overigens ‘’fluweel’’ in het Frans. Toch zit er verschil tussen fluwelen gordijnen en velours gordijnen. Fluwelen gordijnen zijn gemaakt van een geweven stof. Velours gordijnen bestaan uit twee stoflagen die vervolgens worden gesneden, oftewel velours gordijnen zijn gemaakt van een gesneden stof. Verder zijn de velours gordijnen natuurlijk ook een stuk zwaarder dan fluwelen gordijnen.

Kwalitatieve service

Transparante service

Waarom kiezen voor velours gordijnen op maat?

Wilt u een echte eyecatcher hebben voor in uw woning, kies dan voor onze velours gordijnen. Deze gordijnen zijn erg luxe en geven een chique uitstraling in uw woning. Zeker in de avond bieden deze prachtige gordijnen de nodige privacy. Door de dikke stof heeft het niet alleen een isolerende werking, ook verduisteren deze gordijnen uw kamer compleet. 

Een eyecatcher, luxe uitstraling en een prachtige stof, waarom zou u niet kiezen voor de velours gordijnen? Tenzij u niet kan afblijven van de prachtige zachte stof van deze schitterende gordijnen, dat is namelijk niet productief….

Dus waar wacht u nog op? Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden. Wilt u toch liever gaan voor gordijnen die nog uw kamer meer kunnen verduisteren? Dan kunt u overwegen om onze verduisterende gordijnen aan te schaffen. Bezoek ook onze gordijnenwinkel in Rotterdam waar wij u kunnen voorzien van vrijblijvend en profesisoneel advies.

Waar passen de velours gordijnen goed bij?

Onze velours gordijnen passen overal goed bij. Deze eyecatchers staan erg mooi in uw woonkamer en zullen ongeacht de hoogte van uw plafond passen, aangezien wij onze gordijnen op maat voor u maken. 

Wanneer u beschikt over een woning waarbij u hoge plafonds heeft, zijn deze gordijnen zeker een must. De prachtige stof van deze gordijnen in combinatie met een hoog plafond heeft een imponerend effect.

Zodra u gasten over de vloer krijgt zult u merken dat zij hun ogen niet van deze prachtige gordijnen af kunnen houden. Door een hoog plafond vallen deze gordijnen lang en door de glans van de velours gordijnen, zal dit de aandacht trekken. Velours gordijnen zijn dus uitermate geschikt voor in de woonkamer.

Naast dat deze gordijnen geschikt zijn voor de woonkamer, zijn ze ook niet meer weg te denken uit de slaapkamers. Er gaat namelijk niets boven een goede nachtrust. Des te beter de nachtrust, des te beter u overdag presteert op ieder gebied. Bij een goede nachtrust hoort natuurlijk een comfortabel bed en niet te vergeten, een verduisterde kamer. Des te donkerder uw kamer, des te makkelijker en dieper u in slaap valt. En laat dat nou precies het recept zijn voor een goede nachtrust.

Onze velours gordijn laten nauwelijks tot geen licht door in uw slaapkamer. Dus waar wacht u nog op? Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden van de velours gordijnen voor in uw woning. Om alvast inspiratie op te doen kunt u ons volgen op Facebook en Instagram.

Contact

Heeft u vragen over onze velours gordijnen op maat? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-314 41 94 of stuur ons een email naar info@deluxegordijnen.nl. Wij helpen u graag verder. Ook kunt ervoor kiezen om onze gordijnenwinkel in Rotterdam te bezoeken. Adres: Schiedamseweg 79A, Rotterdam.

Bekijk onze gordijnen

image00006 1 scaled
image00005 1 scaled
image00004 1 scaled
image00003 1 scaled
Chat openen