Houten jaloezieën op maat laten maken? Voorkom spijt en kies voor De Luxe Gordijnen.

Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in verschillende soorten gordijnen en jaloezieën.
Bent u helemaal weg van houten jaloezieën? Onze experts zorgen ervoor dat uw droom jaloezieën werkelijkheid worden. U kunt bij ons de houten jaloezieën geheel zelf samenstellen, zo kunt u zelf de kleur, lamelbreedte en de bedieningszijde bepalen.Vandaag nog uw houten jaloezieën op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Soorten jaloezieën – Houten jaloezieën op maat laten maken
Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor houten jaloezieën. Volgt u de laatste trends binnen de woonbranche, dan is het u vast niet ontgaan dat u de houten jaloezieën vaak terug ziet komen in verschillende tv-programma’s en woonmagazines. Onze houten jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en bieden u genoeg privacy. Bent u meer fan van een strak design in uw woning? Dan kunt u het beste kiezen voor aluminium jaloezieën.

Ons assortiment
Binnen ons assortiment hebben wij houten en aluminium jaloezieën. Wanneer u kiest voor de houten variant, heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten. Zo heeft u de keuze uit basswood, bamboo, fauxwood en abachi. Zeggen deze houtsoorten u niet niks? Hieronder hebben wij de houtsoorten beschreven zodat u er een duidelijk beeld bij heeft en u kunt beslissen wat het beste past in uw woning.

Basswood jaloezieën
Basswood wordt ook wel lindehout genoemd. Als u houdt van een zachte uitstraling, dan is dit soort type hout ideaal voor uw woning. Onze Basswood jaloezieën zijn egaal van kleur en glad afgewerkt.

Bamboe jaloezieën
Wanneer u wilt gaan voor natuurlijk ogende en sfeervolle jaloezieën, dan zijn de bamboe jaloezieën een goede keuze. Bamboe is een stuk lichter en dunner dan hout. Dit geeft de bamboe jaloezieën een plat resultaat en in bredere afmetingen zijn deze jaloezieën eenvoudig te bedienen.

 

Chat openen