Jaloezie trends 2022

Is uw huis toe aan nieuwe houten jaloezieën? Bekijk onze nieuwste collecties

Zwart, de kleur van de nacht, de kleur van mysterie … en natuurlijk een super trendy kleur die al een tijd heel vaak te zien is in het moderne interieurontwerp.

Zwarte jaloezieën zijn op dit moment super trend, omdat het perfect aansluit in het moderne interieurontwerp. Het sluit heel mooi aan in het volledige concept waar veel zwarte details en accessoires terug te vinden zijn. Wij hebben de beste ideeën voor uw volgende huisrenovatie of verbeteringsproject! Of u nu een geheel zwarte kamer wilt creëren met wat grijstinten, of u wilt heldere kleuren combineren met donkere tinten

Wij hebben de perfecte oplossing voor u!
Onze zwarte jaloezie wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. U kunt een zwarte jaloezie kopen op maat kopen in verschillende houtsoorten waaronder, eiken, rustica, bamboe of abachi. De enige limiet is uw verbeelding! Zwart is zo populair dat het gebruikt kan worden met zo veel verschillende soorten hout en andere materialen om een unieke look te creëren.

Zwarte jaloezie is de perfecte manier om wat moderne stijl aan uw huis toe te voegen. U kunt kiezen uit een zeer gladde houtsoort of één met houtnerven om meer textuur en persoonlijkheid aan uw interieur toe te voegen.

zwarte jaloezieen op maat in woonkamer

Elektrische jaloezieën op maat zijn de perfecte manier om uw huis om te toveren in uw eigen persoonlijke paradijs.

Bent u moe van het gedoe met die ouderwetse jaloezieën ? We weten hoe moeilijk het is om ’s morgens op te staan en je een weg te banen door een kamer. Het is donker, je bent moe, en het laatste wat je wilt doen is een lichtschakelaar aanzetten of met een lamp rommelen. Of je licht lekker op de bank en de zon schijnt fel in je woonkamer dat je haast geen tv kunt kijken.

Elektrische jaloezieën op maat zijn de perfecte manier om uw huis om te toveren in uw eigen persoonlijke paradijs. Met een druk op de knop kunt u nu het licht in uw huis veranderen. Onze elektrische jaloezieën op maat zijn gemaakt van verschillende materialen en bieden verschillende opties voor elke kamer in uw huis. Dat is waar onze elektrische jaloezieën voor bedoeld zijn: het voor u gemakkelijker maken om het licht in uw huis te allen tijde te regelen.

Bent u op zoek naar een horizantale jaloezie die licht van gewicht is ?Als u op zoek bent naar jaloezieën die licht van gewicht zijn, volledige UV-bescherming bieden en weinig tot geen ruimte innemen op uw raamkozijn, dan zijn aluminium jaloezieën perfect voor u!

Aluminium jaloezieën zijn zo veelzijdig! Ze zijn ideaal voor badkamers en keukens omdat ze waterdicht en vlekbestendig zijn. Plus, ze zijn gemakkelijk schoon te maken. En als je ze er strak uit wilt laten zien, kies je gewoon een kleur of ladderband die bij je inrichting past.

Aluminium jaloezieën worden ook steeds vaker gekozen in nieuwe huizen. De pakkethoogte is veel minder dan houten jaloezieën omdat aluminium veel dunner is dan hout, wat betekent dat u ruimte bespaart in uw huis.

Witte Shutters raamdecoratie
Tips
Deluxegordijnen

6 Raamdecoratie ideeën

Ben je op zoek naar het perfecte gordijn om je huis te stylen? Maak je geen zorgen! Wij zijn er om je te helpen. Het perfecte gordijn kan definitie toevoegen aan je kamers en de sfeer drastisch veranderen.

Lees verder »
Hoek inbetween gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Gordijnen reiniging tips

Na een schoonmaak beurt wil je weer je gordijnen ophangen, maar je hebt er waarschijnlijk moeite mee. Het wave-gordijn is net wat moeilijker dan een gewoon gordijn, maar zeker goed te doen! We laten je zien waar de verschillende onderdelen voor zijn die je geleverd kreeg en hoe je het wave-gordijn goed onder de rails hangt.

Lees verder »
wave gordijnen te kiezen uit enkel plooi of dubbel plooi
Informatie
Deluxegordijnen

Gordijnen ophangen in wave

Na een schoonmaak beurt wil je weer je gordijnen ophangen, maar je hebt er waarschijnlijk moeite mee. Het wave-gordijn is net wat moeilijker dan een gewoon gordijn, maar zeker goed te doen! We laten je zien waar de verschillende onderdelen voor zijn die je geleverd kreeg en hoe je het wave-gordijn goed onder de rails hangt.

Lees verder »
Informatie
Deluxegordijnen

Plissegordijnen met magneestrip

Als u op zoek bent naar een raambekleding die uiterst eenvoudig te installeren is, dan zijn de plisségordijnen en magneetstrips perfect voor u. De jaloezieën kunnen heel gemakkelijk op het glas worden geplakt en passen daardoor perfect. Ze zijn uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Ook houten en aluminium kozijnen zijn geschikt om in het frame te klikken waarin de top down bottom up gordijnen zijn verwerkt.

Lees verder »
Elektrische rolgordijnen van De Luxe Gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Project: Elektrische Rolgordijnen, Rico Verhoeven

Elektrische rolgordijnen & jaloezieen worden bediend door een afstandsbediening of wandschakelaar en kan gemakkelijk worden aangepast. Ze zijn erg populair omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, er in vele stijlen en kleuren mogelijk zijn en zien in elk huis geweldig uit. Elektrische jaloezieën zijn ofwel verticaal of horizontaal, ze hebben geen lamellen, maar in plaats daarvan hebben horizontale stroken stof die zich uitstrekken over het raamkozijn, zoals gordijnen doen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk omhoog of omlaag worden gerold met slechts een paar klikken op uw afstandsbediening!

Lees verder »
interior design huis op maat gemaakte exclusieve gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Ikea gordijnen of gordijnen op maat

Gordijnen veranderen de uitstraling van een kamer. Of ze nu effen of doorschijnend zijn, kort of lang, je kunt gordijnen zowat overal vinden. U vindt ze zelfs bij Ikea! Als u echter het meeste waar voor uw geld wilt – en wie wil dat niet? – raden wij u aan op maat gemaakte gordijnen te kopen bij een ervaren gordijnatelier.

Lees verder »

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters