Jaloezie trends 2022

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on tumblr

Is uw huis toe aan nieuwe houten jaloezieën? Bekijk onze nieuwste collecties

Zwart, de kleur van de nacht, de kleur van mysterie … en natuurlijk een super trendy kleur die al een tijd heel vaak te zien is in het moderne interieurontwerp.

Zwarte jaloezieën zijn op dit moment super trend, omdat het perfect aansluit in het moderne interieurontwerp. Het sluit heel mooi aan in het volledige concept waar veel zwarte details en accessoires terug te vinden zijn. Wij hebben de beste ideeën voor uw volgende huisrenovatie of verbeteringsproject! Of u nu een geheel zwarte kamer wilt creëren met wat grijstinten, of u wilt heldere kleuren combineren met donkere tinten

Wij hebben de perfecte oplossing voor u!
Onze zwarte jaloezie wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. U kunt een zwarte jaloezie kopen op maat kopen in verschillende houtsoorten waaronder, eiken, rustica, bamboe of abachi. De enige limiet is uw verbeelding! Zwart is zo populair dat het gebruikt kan worden met zo veel verschillende soorten hout en andere materialen om een unieke look te creëren.

Zwarte jaloezie is de perfecte manier om wat moderne stijl aan uw huis toe te voegen. U kunt kiezen uit een zeer gladde houtsoort of één met houtnerven om meer textuur en persoonlijkheid aan uw interieur toe te voegen.

zwarte jaloezieen op maat in woonkamer

Elektrische jaloezieën op maat zijn de perfecte manier om uw huis om te toveren in uw eigen persoonlijke paradijs.

Bent u moe van het gedoe met die ouderwetse jaloezieën ? We weten hoe moeilijk het is om ’s morgens op te staan en je een weg te banen door een kamer. Het is donker, je bent moe, en het laatste wat je wilt doen is een lichtschakelaar aanzetten of met een lamp rommelen. Of je licht lekker op de bank en de zon schijnt fel in je woonkamer dat je haast geen tv kunt kijken.

Elektrische jaloezieën op maat zijn de perfecte manier om uw huis om te toveren in uw eigen persoonlijke paradijs. Met een druk op de knop kunt u nu het licht in uw huis veranderen. Onze elektrische jaloezieën op maat zijn gemaakt van verschillende materialen en bieden verschillende opties voor elke kamer in uw huis. Dat is waar onze elektrische jaloezieën voor bedoeld zijn: het voor u gemakkelijker maken om het licht in uw huis te allen tijde te regelen.

Bent u op zoek naar een horizantale jaloezie die licht van gewicht is ?Als u op zoek bent naar jaloezieën die licht van gewicht zijn, volledige UV-bescherming bieden en weinig tot geen ruimte innemen op uw raamkozijn, dan zijn aluminium jaloezieën perfect voor u!

Aluminium jaloezieën zijn zo veelzijdig! Ze zijn ideaal voor badkamers en keukens omdat ze waterdicht en vlekbestendig zijn. Plus, ze zijn gemakkelijk schoon te maken. En als je ze er strak uit wilt laten zien, kies je gewoon een kleur of ladderband die bij je inrichting past.

Aluminium jaloezieën worden ook steeds vaker gekozen in nieuwe huizen. De pakkethoogte is veel minder dan houten jaloezieën omdat aluminium veel dunner is dan hout, wat betekent dat u ruimte bespaart in uw huis.

Informatie
Deluxegordijnen

Jaloezie trends 2022

Dat betekent mooi weer, maar ook veel licht in je slaapkamer. Slaap is natuurlijk belangrijk om weer fit
uit bed te komen. Daarom is het belangrijk dat je ook goede zonverduisterende gordijnen of black out
gordijnen hebt.

Lees verder »
Informatie
Deluxegordijnen

Zonverduisterende Gordijnen

Dat betekent mooi weer, maar ook veel licht in je slaapkamer. Slaap is natuurlijk belangrijk om weer fit
uit bed te komen. Daarom is het belangrijk dat je ook goede zonverduisterende gordijnen of black out
gordijnen hebt.

Lees verder »
Informatie
Deluxegordijnen

Inbetween gordijnen

Het in between gordijn is een soort transparant gordijn. In het verleden hebben we het woord “transparant gordijn” altijd gebruikt om een type gordijn aan te duiden dat geen kleur of dessin heeft, maar alleen het transparante materiaal.

Lees verder »
Informatie
Deluxegordijnen

Verduisterende Gordijnen

Verduisteringsgordijnen zijn de beste manier om uw huis koel te houden tijdens de zomer. Ze verminderen de hoeveelheid licht die uw huis binnenkomt, wat helpt om uw leefruimte koeler te houden. Verduisteringsgordijnen zijn niet alleen ideaal om uw huis koel te houden, maar ze helpen ook bij geluidsreductie door lawaai van buitenaf tegen te houden.

Lees verder »

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters