Jaloezie trends 2022

Is uw huis toe aan nieuwe houten jaloezieën? Bekijk onze nieuwste collecties

Zwart, de kleur van de nacht, de kleur van mysterie … en natuurlijk een super trendy kleur die al een tijd heel vaak te zien is in het moderne interieurontwerp.

Zwarte jaloezieën zijn op dit moment super trend, omdat het perfect aansluit in het moderne interieurontwerp. Het sluit heel mooi aan in het volledige concept waar veel zwarte details en accessoires terug te vinden zijn. Wij hebben de beste ideeën voor uw volgende huisrenovatie of verbeteringsproject! Of u nu een geheel zwarte kamer wilt creëren met wat grijstinten, of u wilt heldere kleuren combineren met donkere tinten

Wij hebben de perfecte oplossing voor u!
Onze zwarte jaloezie wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. U kunt een zwarte jaloezie kopen op maat kopen in verschillende houtsoorten waaronder, eiken, rustica, bamboe of abachi. De enige limiet is uw verbeelding! Zwart is zo populair dat het gebruikt kan worden met zo veel verschillende soorten hout en andere materialen om een unieke look te creëren.

Zwarte jaloezie is de perfecte manier om wat moderne stijl aan uw huis toe te voegen. U kunt kiezen uit een zeer gladde houtsoort of één met houtnerven om meer textuur en persoonlijkheid aan uw interieur toe te voegen.

zwarte jaloezieen op maat in woonkamer

Elektrische jaloezieën op maat zijn de perfecte manier om uw huis om te toveren in uw eigen persoonlijke paradijs.

Bent u moe van het gedoe met die ouderwetse jaloezieën ? We weten hoe moeilijk het is om ’s morgens op te staan en je een weg te banen door een kamer. Het is donker, je bent moe, en het laatste wat je wilt doen is een lichtschakelaar aanzetten of met een lamp rommelen. Of je licht lekker op de bank en de zon schijnt fel in je woonkamer dat je haast geen tv kunt kijken.

Elektrische jaloezieën op maat zijn de perfecte manier om uw huis om te toveren in uw eigen persoonlijke paradijs. Met een druk op de knop kunt u nu het licht in uw huis veranderen. Onze elektrische jaloezieën op maat zijn gemaakt van verschillende materialen en bieden verschillende opties voor elke kamer in uw huis. Dat is waar onze elektrische jaloezieën voor bedoeld zijn: het voor u gemakkelijker maken om het licht in uw huis te allen tijde te regelen.

Bent u op zoek naar een horizantale jaloezie die licht van gewicht is ?Als u op zoek bent naar jaloezieën die licht van gewicht zijn, volledige UV-bescherming bieden en weinig tot geen ruimte innemen op uw raamkozijn, dan zijn aluminium jaloezieën perfect voor u!

Aluminium jaloezieën zijn zo veelzijdig! Ze zijn ideaal voor badkamers en keukens omdat ze waterdicht en vlekbestendig zijn. Plus, ze zijn gemakkelijk schoon te maken. En als je ze er strak uit wilt laten zien, kies je gewoon een kleur of ladderband die bij je inrichting past.

Aluminium jaloezieën worden ook steeds vaker gekozen in nieuwe huizen. De pakkethoogte is veel minder dan houten jaloezieën omdat aluminium veel dunner is dan hout, wat betekent dat u ruimte bespaart in uw huis.

Veloursgordijnen wave plooi gordijnen ontdek de mooiste gordijnen in ons assortiment
Informatie
Deluxegordijnen

Waarom een wave plooi gordijn?

Het wave gordijn is een begrip in chique hotels, maar ook perfect voor historische panden en zelfs moderne huizen. De stof is aangebracht om zachte verticale rimpelingen te creëren, maar er is geen gordijn. In plaats daarvan hangt het in een stapel zachte stof die er bovenaan bijna hetzelfde uitziet als onderaan.

Lees verder »
Gordijnen voor de tocht - tochtgordijnen bestel je op de luxe gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Gordijnen voor de tocht

Het tochtgordijn is licht, betaalbaar en eenvoudig te installeren. Het is gemaakt van een ademende, geweven stof die voorkomt dat verwarmde lucht ontsnapt.

Lees verder »
Informatie
Deluxegordijnen

Gemaakte fouten bij het ophangen van gordijnen

Er gaat niets boven het gevoel een kamer binnen te lopen die net is ingericht. Of het nu gaat om een nieuwe verfbeurt, nieuwe meubels of een vers stel gordijnen, er is iets aan dat je het gevoel geeft dat je je beste leven leidt.

Maar zelf gordijnen ophangen kan moeilijker zijn dan het klinkt – en er zijn genoeg fouten die mensen maken als ze zelf gordijnen proberen op te hangen. Wij vertellen je over die fouten, zodat je ze kunt vermijden!

Lees verder »
Isolerende gordijnen tegen de kou de luxe gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Isolerende gordijnen

Isolerende gordijnen zijn een spannende manier om te besparen op uw energierekening en om een comfortabelere omgeving in uw huis te creëren. De gordijnen hebben een isolatielaag die de kou buiten en de warmte binnen houdt.

Lees verder »
Tips
Deluxegordijnen

Een aantrekkelijkere en luxere slaapkamer

Het nieuwe seizoen is aangebroken en dat brengt een heleboel verfrissende veranderingen met zich mee.
De frisse lucht, de zonnige dagen en de belofte van een nieuw begin zorgen allemaal voor een energieke start van het jaar.

Lees verder »

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters