Gordijnen voor de tocht

Geld besparen met tochgordijnen

Een tochtgordijn is een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om koude lucht uit uw huis te houden. Een tochtgordijn werkt voor elke deur, maar is vooral nuttig voor de voordeur of een doorgang van het huis naar de garage.

Tochtgordijnen zijn ontworpen om te voorkomen dat koude lucht door een open deur naar binnen komt. Behalve dat ze tocht voorkomen, maken ze het u ook gemakkelijker wanneer u deuren moet openen en sluiten om naar buiten te gaan.

tochtgordijnen met isolerende materiaal ertussen gezet zorgt ervoor dat je geld bespaart met een heel simpel trucje

Wat is een tochtgordijn

Tochtgordijnen zijn als bakstenen muren. Ze laten geen kou of lucht door, maar ze zijn niet voor iedereen geschikt. Misschien wilt u uw tochtgordijn in de badkamer houden, of het als kamerscherm gebruiken. Maar als u iets zoekt dat er mooi uitziet, uw kamer isoleert tegen tocht en uw huis doet aanvoelen als een kasteel, dan hebt u een tochtgordijn nodig.

Een tochgordijn is gemaakt van stoffen van de hoogste kwaliteit en is ontworpen voor gebruik in kamers waar mensen veel tijd doorbrengen. Het is niet zomaar een tochtgordijn – het is een investering om uw huis te laten aanvoelen als de plek waar u wilt zijn.

Tochtgordijnen zijn de perfecte manier om een vleugje luxe aan uw huis toe te voegen. Dankzij hun isolerende eigenschappen houden ze uw huis warm en gezellig, terwijl hun prachtige ontwerp ze een prachtige aanvulling maakt op elke kamer.

warmte verlies vanuit ramen

Stof van een tochtgordijn

Als u een tochtgordijn zoekt, is het verstandig een gordijnstof te kiezen die daarvoor geschikt is. De meest dicht geweven stoffen in ons assortiment zijn hiervoor bijzonder geschikt. Het is ook mogelijk om een gordijnstof die u mooi vindt te voeren met een 100% lichtdichte voering. Zo kunt u kiezen uit ons gehele assortiment (exclusief vitrage). Bent u geïnteresseerd in een lichtdichte voering, neem dan contact met ons op!

Besparen op je gas- en energierekening met gordijnen

Bent u de dure verwarmingsrekeningen beu?

De oplossing zou een tochtgordijn kunnen zijn.

Een tochtgordijn is gemaakt van warmte-isolerend materiaal en kan aan de binnenkant van een deur worden gehangen om deze warm te houden. Een tochtgordijn houdt ook koude lucht vast, zodat er nauwelijks koude lucht in de ruimte komt waaruit u deze wilt weren. Dit heeft grote gevolgen voor uw stookkosten!

Tochtgordijnen op maat gemaakt

Op zoek naar de perfecte raambekleding? Zoek niet verder dan De Luxe Gordijnen. Wij leveren gordijnen op maat die altijd precies passen en klaar zijn binnen paar werkdagen!

Voordat de bestellingen vertrekken voor levering, meten we elk gordijn nog een keer op. Zo weten we zeker dat de maat klopt. Omdat het soms mis kan gaan, hebben we een gratis meetverzekering – als u niet zeker bent van uw maten, bel ons dan voor een gratis consult.

En het beste deel? U kunt uw aangepaste gordijnen zelf in elkaar zetten! Bij kant-en-klare gordijnen is de kans groot dat ze niet op uw raam passen en niet de juiste match zijn in je interieur. Nu heb je de mogelijkheid om zelf de kleur en de samenstelling te kiezen. Welk type plooi kies je en laat je het afwerken met een loodkoord of onderzoom? ook de gordijnroede kan je helemaal zelf uitkiezen en op maat laten maken bij ons.

Veloursgordijnen wave plooi gordijnen ontdek de mooiste gordijnen in ons assortiment
Informatie
Deluxegordijnen

Waarom een wave plooi gordijn?

Het wave gordijn is een begrip in chique hotels, maar ook perfect voor historische panden en zelfs moderne huizen. De stof is aangebracht om zachte verticale rimpelingen te creëren, maar er is geen gordijn. In plaats daarvan hangt het in een stapel zachte stof die er bovenaan bijna hetzelfde uitziet als onderaan.

Lees verder »
Gordijnen voor de tocht - tochtgordijnen bestel je op de luxe gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Gordijnen voor de tocht

Het tochtgordijn is licht, betaalbaar en eenvoudig te installeren. Het is gemaakt van een ademende, geweven stof die voorkomt dat verwarmde lucht ontsnapt.

Lees verder »
Informatie
Deluxegordijnen

Gemaakte fouten bij het ophangen van gordijnen

Er gaat niets boven het gevoel een kamer binnen te lopen die net is ingericht. Of het nu gaat om een nieuwe verfbeurt, nieuwe meubels of een vers stel gordijnen, er is iets aan dat je het gevoel geeft dat je je beste leven leidt.

Maar zelf gordijnen ophangen kan moeilijker zijn dan het klinkt – en er zijn genoeg fouten die mensen maken als ze zelf gordijnen proberen op te hangen. Wij vertellen je over die fouten, zodat je ze kunt vermijden!

Lees verder »
Isolerende gordijnen tegen de kou de luxe gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Isolerende gordijnen

Isolerende gordijnen zijn een spannende manier om te besparen op uw energierekening en om een comfortabelere omgeving in uw huis te creëren. De gordijnen hebben een isolatielaag die de kou buiten en de warmte binnen houdt.

Lees verder »

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters