De Nr. 1 in Gordijnen

Plissé gordijnen op maat

Plissé gordijnen op maat bestellen? Dan bent u bij De Luxe Gordijnen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment gordijnen op voorraad. Zo kunt u bij ons terecht voor waveplooi gordijnen, jaloezieën, verduisterende gordijnen en nog veel meer soorten gordijnen. Wanneer u op zoek bent naar mooie raamdecoratie, die wat meer lichtdoorlatend zijn, zijn de plissé gordijnen op maat ideaal voor uw woning.

Wat zijn plissé gordijnen op maat?

Plissé is een frans woord wat ‘’gevouwen’’ betekent. Deze gordijnen zijn dan ook direct te herkennen aan een strak gevouwen en geplooide stof. Bij De Luxe Gordijnen kunt u uw gordijnen op maat geheel zelf samenstellen. Onze experts maken ieder gordijn geheel op maat. Zo voorkomt u dus dat uw gordijnen te kort zijn of juist te lang zijn, wat natuurlijk niet mooi staat in uw woning.
Wilt u wat inspiratie op komen doen? Bekijk dan onze social media kanalen of kom gerust langs in onze gordijnenwinkel in Rotterdam.

Plisse gordijnen op maat
Duette gordijnen op maat

Duette gordijnen op maat

Naast plissé gordijnen kunt u natuurlijk ook kiezen voor duette gordijnen op maat. De duette gordijnen op maat en de plissé gordijnen op maat lijken erg veel op elkaar, toch zijn er een aantal verschillen. Zo zijn de duette gordijnen op maat voorzien van 2 lagen gevouwen en geplooide stof. De plissé gordijnen zijn voorzien van 1 laag gevouwen en geplooide stof. Ook is het koord zichtbaar bij de plissé gordijnen, bij de duette gordijnen op maat is dit niet het geval.

Kiest u voor gordijnen die meer lichtdoorlatend zijn? Dan zijn deze gordijnen op maat ideaal voor u. Wanneer u juist kiest voor gordijnen die nauwelijks lichtdoorlatend zijn, dan zijn de duette gordijnen op maat voor u de juiste keus.

Wil jij op de hoogte blijven van onze plisse en duette gordijnen op maat, volg ons dan op Facebook en Instagram.

Kwalitatieve service

Transparante service

Contact

Heeft u vragen over onze plissé gordijnen op maat of duette gordijnen op maat? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-314 41 94 of stuur ons een email naar info@deluxegordijnen.nl. Wij helpen u graag verder. Ook kunt ervoor kiezen om onze gordijnenwinkel in Rotterdam te bezoeken. Adres: Schiedamseweg 79A, Rotterdam.

Bekijk onze plissés & duettés

JustJozef 9887 scaled
JustJozef 9885 scaled
0612a632 99dc 4a16 82f4 01e5fad7b129
image00056 scaled
image00057 scaled
Chat openen