Jaloezieën op maat Amsterdam

Jaloezieën op maat Amsterdam

Ben je op zoek naar op maat gemaakte jaloezieën?

Bij De Luxe Gordijnen geloven we dat de beste jaloezieën met liefde worden gemaakt, en we willen u helpen uw dromen waar te maken.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het maken van mooie, functionele jaloezieën voor onze klanten. Ons doel is om u te helpen uw ideeën te realiseren, met behulp van de beste materialen en technieken. Wij willen graag dat u tevreden bent met het resultaat. Om dit te bereiken, werken wij in 5 stappen naar uw droomjaloezieën toe.

De horizontale jaloezieën zijn een geweldige manier om stijl en elegantie toe te voegen aan uw huis. De horizontale jaloezieën zijn zeer populair in de afgelopen jaren en zijn uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van het interieur. Jaloezieën zorgen voor een strakke uitstraling van uw interieur, maar ook voor privacy en lichtregeling. Met de horizontale jaloezieën kunt u gemakkelijk bepalen hoeveel licht een kamer binnenkomt en de buitenwereld gemakkelijk buitensluiten.

Aluminium Jaloezieën voor je badkamer

Wilt u uw badkamer een luxueuze uitstraling geven? Dan moet u zeker overwegen om jaloezieën aan te brengen. Jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen en creëren in een handomdraai volledige privacy. Ze zorgen ook voor een elegante uitstraling en kunnen worden gebruikt om bij uw interieurontwerp te passen.

Bent u op zoek naar jaloezieën voor uw badkamer? Wij bieden verschillende jaloezieën die geschikt zijn voor badkamers. Voor raambekleding in badkamers is het belangrijk dat ze vochtbestendig zijn. Want in badkamers hebben jaloezieën te maken met een hoge luchtvochtigheid, condensatie en wellicht ook spatwater. Daarnaast is het belangrijk om privacy te creëren in badkamers. Jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen, in een handomdraai creëert u volledige privacy. Badkamers zijn vaak voorzien van draai-kiepramen. Wij bieden diverse mogelijkheden voor montage op draai-kiepramen. Er zijn zelfs mogelijkheden zonder boren!

Advies, Opmeten & Montage

  1. Wilt u alle zorg uit uw handen genomen hebben? Dan komen wij langs om alles precies in te meten. Zo zorgen wij ervoor dat alles perfect op maat gemaakt wordt. Daarnaast bieden wij ook een montage service voor al onze klanten.
  2. Wij luisteren naar u, leren u kennen en denken mee over de betekenis van uw huis en de ruimte die u wilt creëren.
  3. Al onze gordijnen worden op maat gemaakt in ons eigen gordijn atelier.

Wij meten en monteren ook jaloezieën in Amsterdam, bekijk ter inspiratie al onze productpaginas of kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters