Verduisterende Gordijnen

Voordelen van verduisterende gordijnen

Verduisteringsgordijnen zijn de beste manier om uw huis koel te houden tijdens de zomer. Ze verminderen de hoeveelheid licht die uw huis binnenkomt, wat helpt om uw leefruimte koeler te houden. Verduisteringsgordijnen zijn niet alleen ideaal om uw huis koel te houden, maar ze helpen ook bij geluidsreductie door lawaai van buitenaf tegen te houden.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten verduisteringsgordijnen op de markt. U kunt kiezen uit een scala aan kleuren en patronen, maar ook uit verschillende stoffen, afhankelijk van wat u het mooist vindt. Sommige mensen geven de voorkeur aan een donker gordijn, terwijl anderen liever iets lichters in kleur hebben, zodat ze er nog doorheen kunnen kijken als ze ’s nachts naar buiten kijken.

Als u op zoek bent naar manieren om geld te besparen op de elektriciteitsrekening in de loop van een jaar, overweeg dan vandaag nog verduisteringsgordijnen in uw huis te installeren! Naast deze voordelen zal het installeren van verduisteringsgordijnen ook de luchtkwaliteit in uw huis verbeteren, doordat ze voorkomen dat stofdeeltjes door open ramen of deuren naar binnen komen als er nog geen airconditioning is geïnstalleerd; dit kan allergieën of astmasymptomen verminderen als iemand daar ook last van heeft!

Verduisteringsgordijnen blokkeren het licht, waardoor ze perfect zijn voor mensen die overdag moeilijk in slaap kunnen vallen of ’s ochtends te vroeg wakker worden. Ze helpen ook ongewenst geluid van buitenaf buiten te houden, dus als u last hebt van luidruchtige buren of in de buurt van een drukke straat woont, kunnen verduisterende gordijnen u helpen ’s nachts beter te slapen.

Wist je dat we ook rolgordijnen hebben? Onze verduisterende rolgordijnen zijn ook een aanrader. Met deze rolgordijnen word je tijdens je welverdiende nachtrust niet wakker door het maanlicht of de straatverlichting. We hebben verschillende soorten verduisterende gordijnen:

  • Verduisterende elektrische rolgordijnen. Met één druk op de knop slaap je lekker door én uit!
  • Verduisterende vouwgordijnen. Ze creëren meer sfeer en hebben een isolerende functie.
  • Verduisterende plisségordijnen. Onze plisségordijnen zijn licht- en zichtdicht. Creëer een sfeervolle uitstraling in iedere ruimte.
Veloursgordijnen wave plooi gordijnen ontdek de mooiste gordijnen in ons assortiment
Informatie
Deluxegordijnen

Waarom een wave plooi gordijn?

Het wave gordijn is een begrip in chique hotels, maar ook perfect voor historische panden en zelfs moderne huizen. De stof is aangebracht om zachte verticale rimpelingen te creëren, maar er is geen gordijn. In plaats daarvan hangt het in een stapel zachte stof die er bovenaan bijna hetzelfde uitziet als onderaan.

Lees verder »
Gordijnen voor de tocht - tochtgordijnen bestel je op de luxe gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Gordijnen voor de tocht

Het tochtgordijn is licht, betaalbaar en eenvoudig te installeren. Het is gemaakt van een ademende, geweven stof die voorkomt dat verwarmde lucht ontsnapt.

Lees verder »
Informatie
Deluxegordijnen

Gemaakte fouten bij het ophangen van gordijnen

Er gaat niets boven het gevoel een kamer binnen te lopen die net is ingericht. Of het nu gaat om een nieuwe verfbeurt, nieuwe meubels of een vers stel gordijnen, er is iets aan dat je het gevoel geeft dat je je beste leven leidt.

Maar zelf gordijnen ophangen kan moeilijker zijn dan het klinkt – en er zijn genoeg fouten die mensen maken als ze zelf gordijnen proberen op te hangen. Wij vertellen je over die fouten, zodat je ze kunt vermijden!

Lees verder »
Isolerende gordijnen tegen de kou de luxe gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Isolerende gordijnen

Isolerende gordijnen zijn een spannende manier om te besparen op uw energierekening en om een comfortabelere omgeving in uw huis te creëren. De gordijnen hebben een isolatielaag die de kou buiten en de warmte binnen houdt.

Lees verder »
Tips
Deluxegordijnen

Een aantrekkelijkere en luxere slaapkamer

Het nieuwe seizoen is aangebroken en dat brengt een heleboel verfrissende veranderingen met zich mee.
De frisse lucht, de zonnige dagen en de belofte van een nieuw begin zorgen allemaal voor een energieke start van het jaar.

Lees verder »

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters