Project: Elektrische Rolgordijnen, Rico Verhoeven

Project Elektrische Rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen & jaloezieen worden bediend door een afstandsbediening of wandschakelaar en kan gemakkelijk worden aangepast. Ze zijn erg populair omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, er in vele stijlen en kleuren mogelijk zijn en zien in elk huis geweldig uit. Elektrische jaloezieën zijn ofwel verticaal of horizontaal, ze hebben geen lamellen, maar in plaats daarvan hebben horizontale stroken stof die zich uitstrekken over het raamkozijn, zoals gordijnen doen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk omhoog of omlaag worden gerold met slechts een paar klikken op uw afstandsbediening!

Wat zijn elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen worden bediend met een afstandsbediening, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. U kunt gewoon op een knop drukken en uw elektrische jaloezieën omhoog of omlaag zien gaan. Ze zijn ideaal voor ramen en deuren waar geen plaats is voor traditionele rolgordijnen of gordijnen met koorden.

Rolgordijnen zijn het meest voorkomende type elektrische vensterrolgordijnen. Ze bestaan uit een stof die over een frame is gespannen en kunnen met een afstandsbediening of handmatig worden geopend en gesloten.

Rolgordijnen zijn er in veel verschillende stijlen, waaronder:

  • Rolgordijnen

  • Roman shades (ook wel “roman” of “Romeins” genoemd)

  • Verticale plooien

Het meest voorkomende type rolgordijn bestaat uit twee stukken stof die elkaar aan de bovenkant overlappen wanneer ze gesloten zijn, waarbij elk stuk een eigen rails heeft waarop het heen en weer schuift om het raam te openen of te sluiten.

Waarom een elektrische rolgordijn kiezen?

Rolgordijnen zijn beter dan andere soorten raamdecoratie omdat ze een vlak oppervlak hebben, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. Ze houden ook weinig stof vast, waardoor de raamdecoratie geschikt is voor keuken- of slaapkamerwoningen waar mensen last hebben van huisstofmijt.

De zonwering bestaat uit twee lagen stof: een binnenlaag en een buitenlaag. De binnenlaag is meestal gemaakt van kunststoffolie of metaalgaas, dat zonlicht tegenhoudt maar luchtcirculatie mogelijk maakt; hij maakt de zonwering ook duurzamer omdat hij slijtage door wrijving tegen de kozijnen voorkomt.

Elektrische rolgordijnen van De Luxe Gordijnen

Elektrische rolgordijnen op maat

De Luxe Gordijnen biedt elektrische rolgordijnen in allerlei maten en kleuren. Onze elektrische rolgordijnen zijn een mooie, stijlvolle toevoeging aan elke ruimte, maar worden bediend met een afstandsbediening. Kortom: een echte luxe voor de veeleisende klant! Daar ziet u niets van: u heeft ‘gewoon’ een mooi, stijlvol rolgordijn, maar dan bediend met een afstandsbediening.

En of u nu op zoek bent naar transparante of verduisterende rolgordijnen of zonwerende screens: elektrische rolgordijnen zijn er in alle varianten. Kom langs om onze selectie te bekijken of neem contact met ons op bij vragen.

Conclusie

We hopen dat u met plezier hebt gelezen over ons project. We weten dat het moeilijk kan zijn om te kiezen tussen alle opties die er zijn, maar we raden je aan om te kijken naar wat elk type te bieden heeft voordat je een definitieve beslissing neemt. Als de prijs voor u geen probleem is of als u iets wilt dat niet veel onderhoud vergt, dan zijn draadloze of gemotoriseerde elektrische rolgordijnen misschien iets voor uw huis!

Witte Shutters raamdecoratie
Tips
Deluxegordijnen

6 Raamdecoratie ideeën

Ben je op zoek naar het perfecte gordijn om je huis te stylen? Maak je geen zorgen! Wij zijn er om je te helpen. Het perfecte gordijn kan definitie toevoegen aan je kamers en de sfeer drastisch veranderen.

Lees verder »
Hoek inbetween gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Gordijnen reiniging tips

Na een schoonmaak beurt wil je weer je gordijnen ophangen, maar je hebt er waarschijnlijk moeite mee. Het wave-gordijn is net wat moeilijker dan een gewoon gordijn, maar zeker goed te doen! We laten je zien waar de verschillende onderdelen voor zijn die je geleverd kreeg en hoe je het wave-gordijn goed onder de rails hangt.

Lees verder »
wave gordijnen te kiezen uit enkel plooi of dubbel plooi
Informatie
Deluxegordijnen

Gordijnen ophangen in wave

Na een schoonmaak beurt wil je weer je gordijnen ophangen, maar je hebt er waarschijnlijk moeite mee. Het wave-gordijn is net wat moeilijker dan een gewoon gordijn, maar zeker goed te doen! We laten je zien waar de verschillende onderdelen voor zijn die je geleverd kreeg en hoe je het wave-gordijn goed onder de rails hangt.

Lees verder »
Informatie
Deluxegordijnen

Plissegordijnen met magneestrip

Als u op zoek bent naar een raambekleding die uiterst eenvoudig te installeren is, dan zijn de plisségordijnen en magneetstrips perfect voor u. De jaloezieën kunnen heel gemakkelijk op het glas worden geplakt en passen daardoor perfect. Ze zijn uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Ook houten en aluminium kozijnen zijn geschikt om in het frame te klikken waarin de top down bottom up gordijnen zijn verwerkt.

Lees verder »

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters