Inbetween gordijnen

Wat zijn inbetween gordijnen?

Het in between gordijn is een soort transparante gordijn. In het verleden hebben we het woord “transparant gordijn” altijd gebruikt om een type gordijn aan te duiden dat geen kleur of dessin heeft, maar alleen het transparante materiaal. Nu kunnen we dit woord echter gebruiken om elk type transparant gordijn te beschrijven. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw gordijnen gekleurd zijn en enkele motieven hebben, maar toch transparant zijn, dan zijn dit wat wij noemen “tussengordijnen”.

De inbetween-collecties zijn de perfecte manier om wat extra privacy en lichtregulering aan uw ramen toe te voegen zonder de ruimte volledig af te sluiten. Onze gordijnen bieden een klassieke look met een moderne twist, met de optie van geplooid of op roede. De stof is zacht, warm en luxueus en kan doorschijnend worden gemaakt voor een meer eigentijdse uitstraling.

Inbetween gordijnen op maat

Bij De Luxe Gordijnen zijn we toegewijd om u te voorzien van de beste gordijnen voor uw huis. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment inbetween gordijnen. Er is geen duidelijk grens tussen vitrages en inbetweens wat betreft de transparantie, en dat is ook niet heel belangrijk. Uiteindelijk bepaal jij wat de beste keuze is voor jouw woonsituatie. Beide bieden je de mogelijkheid om met de lichtinval te spelen en binnen privacy te creëren, zonder dat je contact met buiten verliest. Kom langs in ons showroom en bestel vandaag nog je inbetween gordijnen op maat.

Of u nu op zoek bent naar witte inbetweens, zwarte inbetweens of gordijnen met een vrolijke kleur, wij hebben voor ieder wat wils! We hebben zelfs gordijnen met verschillende patronen, zodat u er een kunt vinden die perfect bij uw persoonlijkheid past. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en dat ze zullen blijven terugkomen voor meer. Wij vinden het belangrijk om kwaliteitsproducten te leveren tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen ze kan betalen.

Informatie
Deluxegordijnen

Plissegordijnen met magneestrip

Als u op zoek bent naar een raambekleding die uiterst eenvoudig te installeren is, dan zijn de plisségordijnen en magneetstrips perfect voor u. De jaloezieën kunnen heel gemakkelijk op het glas worden geplakt en passen daardoor perfect. Ze zijn uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Ook houten en aluminium kozijnen zijn geschikt om in het frame te klikken waarin de top down bottom up gordijnen zijn verwerkt.

Lees verder »
Elektrische rolgordijnen van De Luxe Gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Project: Elektrische Rolgordijnen, Rico Verhoeven

Elektrische rolgordijnen & jaloezieen worden bediend door een afstandsbediening of wandschakelaar en kan gemakkelijk worden aangepast. Ze zijn erg populair omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, er in vele stijlen en kleuren mogelijk zijn en zien in elk huis geweldig uit. Elektrische jaloezieën zijn ofwel verticaal of horizontaal, ze hebben geen lamellen, maar in plaats daarvan hebben horizontale stroken stof die zich uitstrekken over het raamkozijn, zoals gordijnen doen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk omhoog of omlaag worden gerold met slechts een paar klikken op uw afstandsbediening!

Lees verder »
interior design huis op maat gemaakte exclusieve gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Ikea gordijnen of gordijnen op maat

Gordijnen veranderen de uitstraling van een kamer. Of ze nu effen of doorschijnend zijn, kort of lang, je kunt gordijnen zowat overal vinden. U vindt ze zelfs bij Ikea! Als u echter het meeste waar voor uw geld wilt – en wie wil dat niet? – raden wij u aan op maat gemaakte gordijnen te kopen bij een ervaren gordijnatelier.

Lees verder »

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters