Inbetween gordijnen

Wat zijn inbetween gordijnen?

Het in between gordijn is een soort transparante gordijn. In het verleden hebben we het woord “transparant gordijn” altijd gebruikt om een type gordijn aan te duiden dat geen kleur of dessin heeft, maar alleen het transparante materiaal. Nu kunnen we dit woord echter gebruiken om elk type transparant gordijn te beschrijven. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw gordijnen gekleurd zijn en enkele motieven hebben, maar toch transparant zijn, dan zijn dit wat wij noemen “tussengordijnen”.

De inbetween-collecties zijn de perfecte manier om wat extra privacy en lichtregulering aan uw ramen toe te voegen zonder de ruimte volledig af te sluiten. Onze gordijnen bieden een klassieke look met een moderne twist, met de optie van geplooid of op roede. De stof is zacht, warm en luxueus en kan doorschijnend worden gemaakt voor een meer eigentijdse uitstraling.

Inbetween gordijnen op maat

Bij De Luxe Gordijnen zijn we toegewijd om u te voorzien van de beste gordijnen voor uw huis. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment inbetween gordijnen. Er is geen duidelijk grens tussen vitrages en inbetweens wat betreft de transparantie, en dat is ook niet heel belangrijk. Uiteindelijk bepaal jij wat de beste keuze is voor jouw woonsituatie. Beide bieden je de mogelijkheid om met de lichtinval te spelen en binnen privacy te creëren, zonder dat je contact met buiten verliest. Kom langs in ons showroom en bestel vandaag nog je inbetween gordijnen op maat.

Of u nu op zoek bent naar witte inbetweens, zwarte inbetweens of gordijnen met een vrolijke kleur, wij hebben voor ieder wat wils! We hebben zelfs gordijnen met verschillende patronen, zodat u er een kunt vinden die perfect bij uw persoonlijkheid past. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en dat ze zullen blijven terugkomen voor meer. Wij vinden het belangrijk om kwaliteitsproducten te leveren tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen ze kan betalen.

Veloursgordijnen wave plooi gordijnen ontdek de mooiste gordijnen in ons assortiment
Informatie
Deluxegordijnen

Waarom een wave plooi gordijn?

Het wave gordijn is een begrip in chique hotels, maar ook perfect voor historische panden en zelfs moderne huizen. De stof is aangebracht om zachte verticale rimpelingen te creëren, maar er is geen gordijn. In plaats daarvan hangt het in een stapel zachte stof die er bovenaan bijna hetzelfde uitziet als onderaan.

Lees verder »
Gordijnen voor de tocht - tochtgordijnen bestel je op de luxe gordijnen
Informatie
Deluxegordijnen

Gordijnen voor de tocht

Het tochtgordijn is licht, betaalbaar en eenvoudig te installeren. Het is gemaakt van een ademende, geweven stof die voorkomt dat verwarmde lucht ontsnapt.

Lees verder »
Informatie
Deluxegordijnen

Gemaakte fouten bij het ophangen van gordijnen

Er gaat niets boven het gevoel een kamer binnen te lopen die net is ingericht. Of het nu gaat om een nieuwe verfbeurt, nieuwe meubels of een vers stel gordijnen, er is iets aan dat je het gevoel geeft dat je je beste leven leidt.

Maar zelf gordijnen ophangen kan moeilijker zijn dan het klinkt – en er zijn genoeg fouten die mensen maken als ze zelf gordijnen proberen op te hangen. Wij vertellen je over die fouten, zodat je ze kunt vermijden!

Lees verder »

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters