Gordijnen op maat Amsterdam

Ben je op zoek naar op maat gemaakte raamdecoratie?

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van luxe gordijnen. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het creëren van prachtige en functionele gordijnen voor onze klanten. Het doel van ons bedrijf is om te helpen bij de realisatie van uw droomgordijnen. We willen u graag helpen om je ideeën te verwezenlijken, waarbij we de beste materialen en technieken toepassen. We willen graag dat je blij bent met het resultaat. Om dit te bereiken werken we in 5 stappen naar je droomgordijnen.

Gordijnen van de hoogste kwaliteit, ontworpen en gemaakt in eigen atelier. Luxe gordijnen zijn ideaal voor jouw interieur en maakt je huis gewoon compleet. Een van de beste gestoffeerde dingen die je zou kunnen hebben. Het verschil mag je aanraken, voelen en zien. Al onze raambekleding wordt gemaakt van het beste materiaal, kwaliteitsvolle stoffen en handgemaakte details die alles geven aan unieke creativiteit en kwaliteit.

Advies, Opmeten & Montage

  1. Wilt u alle zorg uit uw handen genomen hebben? Dan komen wij langs om alles precies in te meten. Zo zorgen wij ervoor dat alles perfect op maat gemaakt wordt. Daarnaast bieden wij ook een montage service voor al onze klanten.
  2. Wij luisteren naar u, leren u kennen en denken mee over de betekenis van uw huis en de ruimte die u wilt creëren.
  3. Al onze gordijnen worden op maat gemaakt in ons eigen gordijn atelier.

Wij meten en monteren ook in Amsterdam, bekijk ter inspiratie al onze productpaginas of kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

op maat gemaakte

Gordijnen

op maat gemaakte

Jaloeziëen

op maat gemaakte

Rolgordijnen

op maat gemaakte

Shutters